KLANTENSERVICE

Bestelling en bezorging
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt uw tafel volgens uw wensen geproduceerd. Omdat de meeste tafels speciaal moeten worden gemaakt, ligt de levertijd tussen vier en acht weken. Door de ruime keuzemogelijkheden is het bijna onmogelijk voorraden aan te houden. Zodra wij weten wanneer uw tafel binnenkomt, nemen wij direct contact met u op om een bezorgdatum af te spreken. Wij houden u per e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling.

Bezorgkosten
Bezorging is gratis in heel Nederland. Voor de Waddeneilanden berekenen wij uitsluitend de kosten van de overtocht. Bezorging in België en Duitsland geschiedt in overleg.
Verpakkingsmaterialen nemen wij mee retour. Ook zijn wij tegen geringe kosten bereid uw oude tafel af te voeren.

Veilig bestellen en retour geven
Wij houden alles heel transparant. U betaalt contant of via internetbankieren. U kunt dus veilig bestellen via onze website, per e-mail, telefonisch of in onze showroom.

Let op: Indien er een koop in of via de showroom tot stand is gekomen, is koop-koop en zijn de algemene voorwaarden en het herroepingsrecht niet van toepassing.

Annuleren
Zolang uw tafel nog niet is geleverd, kunt u binnen een termijn van acht dagen uw bestelling kosteloos annuleren of wijzigen. Indien u uw bestelling annuleert ná deze termijn, bent u annuleringskosten verschuldigd. Die kunnen variëren van 25% tot 50% van het totaalbedrag.

Retourneren
Indien u niet tevreden bent, kunt u tot veertien dagen na levering het product retourneren. Wij halen het product dan binnen veertien dagen op. Dit kost u niets; u krijgt uw geld terug, mits de tafel in onze standaard collectie is besteld.

Showroom
Ook bieden wij van Fabriektafels.nl u de mogelijkheid om de tafels te bekijken. Hiervoor hebben wij een showroom die, op afspraak, zeven dagen per week van 9.00 – 22.00 uur is geopend. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met: 072-5616126.
U kunt ook komen kijken in onze fabrieksshowroom die is gevestigd in het HTC in Nieuwegein. Dit kan alleen op maandag en uitsluitend op afspraak. Aan dit bezoek zijn € 50,- showroomkosten verbonden. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 072-5616126.

Waarom Fabriektafels.nl?
− webshop en showroom
− superkwaliteit eiken bladen
− hoge kwaliteit RVS (304)
− Maatwerk mogelijk
− Mogelijkheden om via een tafel een dressoir, tvmeubel etc erbij te maken
− Eigen ontwerp tot uitvoering
− Topservice
− Zeer snelle levering ook met maatwerk (max 4 weken)
− lage overheadkosten, dus goedkoper
− prachtige houtskleuren
− interieuradviseur aanwezig
− gratis thuis bezorgd (m.u.v Waddeneilanden en Buitenland)
− inpakmaterialen worden meegenomen na levering.

Onderhoud van uw tafel
Informatie over het onderhoud vind u terug op de pagna ‘over onze tafels’.
Heeft u nog vragen over het onderhoud, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@fabriekmeubels.nl, of bel 072-5616126.

Hoe plaats ik een bestelling?
Hieronder wordt stap voor stap beschreven hoe u een bestelling voor een tafel moet plaatsen.

1. Kies uw tafel
2. Klik de gewenste afmeting aan van uw gekozen tafel
3. Indien van toepassing, kies een afmeting van een bijapssende salon- of bijzettafel.
4. Als u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘kopen’.*
5. Op de winkelwagenpagina kunt u eventueel uw bestelling wijzigen.
6. Wanneer u klaar bent, kunt u op de knop “afrekenen” klikken.
7. Op deze pagina wordt u gevraagd om uw gegevens in te vullen.
8. Wij vragen geen aanbetaling en u krijgt meestal binnen één dag een bevestiging van uw bestelling via e-mail. Wanneer er iets nog niet duidelijk is, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Veel gestelde vragen
Wellicht heeft u nog vragen die niet hieronder vermeld staan. Neem dan contact op via 072-5616126 of e-mail ons: info@fabriekmeubels.nl. Wij staan elke dag klaar om uw vragen te beantwoorden en helpen u graag.

Kan ik andere poten onder de tafels krijgen?
Antwoord: Ja, u kunt kiezen voor een andere poot. Ook kunt u kiezen voor metalen poten i.p.v. RVS en is goedkoper.

Kan ik ook een eigen ontwerp indienen?
Antwoord: Ja, mist uitvoerbaar. Graag adviseren wij u met uw eigen ontwerp. U krijgt binnen 48 uur een offerte via de mail van ons.

Kan ik ook meubels in dezelfde stijl krijgen als de tafel die ik bestel?
Jazeker wij maken ook dressoirs, tv meubels, sidetafels, salontafels, bijzettafels, vakkenkasten en vitrinekasten in dezelfde stijl. Hier geldt een levertijd van 4-8 weken.

Kan ik de afmetingen van de tafel laten aanpassen?
Antwoord: Ja geen enkel probleem, onze tafels kunnen zelfs tot 4 meter lang en 150 breed.

Kan ik met mijn auto parkeren bij jullie?
Antwoord: Ja, u kunt bij ons gratis, voor de deur parkeren.

Hoe ver is jullie showroom van het station?
Antwoord: Mocht u met de trein willen komen, dan kunt u vijf minuten voor aankomst bellen. Wij halen u dan op van station Alkmaar-Noord en brengen u naar onze showroom.

Hoe dien ik een klacht in?
Antwoord: Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan met het transport of tijdens de productie, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 072-5616126. Ook kunt u ons een e-mail sturen met foto’s waarop duidelijk te zien is wat er aan de hand is. Wij nemen dan direct contact met u op om tot een passende oplossing te komen.Wij begrijpen dat veel mensen voorzichtig zijn met het verstrekken van persoonlijke gegevens via internet, zeker wanneer het gaat om creditcardgegevens. Daarom benadrukken wij dat alle informatie die u geeft door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt behandeld.

Kan de levertijd uitlopen?
Antwoord: Een vertraging van de levering kan een enkele keer voorkomen, doordat er bijvoorbeeld productieproblemen zijn. Indien dit het geval is, wordt u tijdig op de hoogte gesteld met een aangepaste levertijd. Door de vakantieperiode, die vaak valt in de maand augustus, kan de levertijd drie weken uitlopen.

Hoe wordt er geleverd?
Antwoord: Alles zit perfect verpakt in karton en plastic met bescherming rondom de poten. Het is wel de bedoeling dat de klant helpt om de tafel naar binnen te brengen, de chauffeur is namelijk alleen bij levering van het product. De tafel wordt ter plekke uitgepakt en er komen vilten doppen onder de poten om beschadiging van uw vloer te voorkomen. Hierna worden alle verpakkingsmaterialen mee retour genomen.

Wordt er in het weekend geleverd?
Antwoord: Nee, wij leveren van maandag tot en met vrijdag.