[slideshow_deploy id=’91’]
Over Ons – Fabriektafels
Na het succes van de-bankenfabriek is hier alweer onze vijfde webwinkel, Fabriektafels.nl. Met deze zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site kunt u online zelf uw eettafel, salontafel of bijzettafel bestellen. Kies uw maat van de tafel en kies vervolgens het blad en de kleur die u wilt hebben. De prijs verschijnt automatisch in beeld. Vervolgens kunt u naar de kassa om te bestellen. De tafel wordt vier weken later gratis thuisbezorgd. Mocht u de tafel nog in het echt willen aanschouwen, dan kan dat zeven dagen in de week, in onze showroom te Alkmaar. Maar let op, dit kan alleen op afspraak.

Onze tafels
Onze tafels zijn handgemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals de RVS- en massief eiken bladen, die gegarandeerd een lange levensduur hebben. Ook leveren wij HPL-bladen, die vergelijkbaar zijn met Trespa; deze bladen zijn uitermate geschikt voor buiten.
Tevens bieden wij u de gelegenheid om in overleg met onze specialist uw eigen tafel te ontwerpen, die vervolgens in onze eigen fabriek binnen zes weken wordt geproduceerd.
De consument weet vandaag de dag precies wat hij zoekt en is ook bereid daarvoor te betalen. Maar de prijs van een tafel wordt vaak bepaald door de hoge overheadkosten, zoals hoge huurprijs, duur personeel en de kosten die openingstijden van een winkel met zich meebrengen, zoals elektriciteits- en verwarmingskosten.
Wij, van Fabriektafels.nl, geloven dat het goedkoper en beter kan. Fabriektafels.nl biedt de consument gemak, sfeer en gunstige prijzen. Onze missie is eenvoudig: online tafels van topkwaliteit verkopen tegen een zo gunstig mogelijke prijs.
Wij maken onze tafels in onze eigen fabriek, geheel volgens uw wensen. Hier hebben wij inmiddels al dertig jaar ervaring mee. Ons uitgangspunt is: als u tevreden bent over onze werkwijze en producten, dan heeft Fabriektafels.nl bestaansrecht.
U bent onze ultieme succesfactor!