Kruispoot tafel

Kruispoot tafel

Kruispoot tafel

Kruispoot tafel met massief eiken blad van 40 mm. opgedikt.

Bij Fabriekmeubels maken wij voor u een kruispoot tafel helemaal naar wens. Welke maat blad wilt u? En hoe dik wilt u de kruispoot? Standaard leveren wij twee modellen op de site. Een tafel van 2000 x 100 en een tafel van 2400 x 1000 massief eiken 40 of 60 mm. Die u weer kunt kiezen in zes verschil;ende kleuren hout en tegen een meerprijs ook in 45 mm dik massief noten.

Maar wilt u bijvoorbeeld oud hout met een stalen kruispoot van 80mm x 80 mm. dan is dit geen enkel probleem. Ook een esdoorn blad van 40 mm. op 3000 x 1000 met een x-poot  is geen enkel probleem. O wat dacht u van een teakhouten blad of kersen blad, alles is mogelijk omdat wij deze tafels in eigen beheer maken.

Kruispoot tafel

Kruispoot tafel

Tafels op maat

Maar wist u dat wij elk model tafel voor u op maat kunnen maken. Dus van een kruispoot tot een trapezium tafel. In staal of RVS, alles is mogelijk met elk gewenst blad. En dit allemaal tegen super scherpe prijzen. Kijk gerust eens naar onze standaard modellen en zie wat de mogelijkheden zijn. Laatst nog op verzoek van een klant een prachtige ronde tafel gemaakt met een RVS onderstel.

Kruispoot tafels

Aparte tafels eiken op maat met een op maat gemaakte ronde tafel; voor een klant.

Is uw interesse gewekt? Dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken in onze showroom die zeven dagen per week voor u geopend is van 9.00-22.00. Let op dat wij alleen op afspraak open gaan. Ook kunt u onze interieur specialist langs laten komen met de kleur en hout stalen om samen met u de perfecte eettafel te ontwerpen bij u thuis.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit schrijven dan kunt u ook onze helpdesk bellen die u graag te woord staan. Zij zijn bereikbaar van 9.00 – 22.00 elke dag op nummer;

072-5616126

Kijk ook eens op onze andere sites;
Fabriekmeubels.nl
Fabriekverlichting.nl
De-bankenfabriek.nl
De-interieurspecialist.nl