[slideshow_deploy id=’91’]
Mocht u twijfelen over uw keuze, of bent u bang dat de tafel te breed, te lang of te klein is? Dan kunt u gebruikmaken van ons interieuradvies. Geheel gratis komt onze interieuradviseur bij u langs om u een persoonlijk interieuradvies te geven. Het maakt niet uit of u advies nodig heeft over de juiste tafel, over een totaal lichtplan of zelfs over een compleet nieuw interieur. Hij komt langs met meubelstoffen, houtstalen, stofstalen, documentatie, tapijtstalen, zonweringboeken en zelfs verfstalen. Hij weet u als geen ander enthousiast te maken over datgene wat past bij uw interieur.

Interieur advies
Tevens kunnen wij van fabriektafels.nl unieke meubels, banken, schitterende gordijnstoffen, zonwering, vloeren en karpetten tonen die gemiddeld 20 tot 25% goedkoper zijn dan in een reguliere interieurwinkel. Laat u verrassen en inspireren om tot het ultieme interieur te komen. Home Trade Center is het inkoopcentrum van Nederland. Mocht het zo zijn dat u via onze onlinewinkel geen keuze kunt maken, dan kunnen wij u ook van een interieuradvies voorzien in het HTC (Home Trade Center) in Nieuwegein of het ETC (European Trade Center) in Culemborg. Hier kunt u werkelijk alles vinden op het gebied van verlichting, bedden, meubels en accessoires. Van klassiek en romantisch tot landelijk en modern. Van low budget tot zeer exclusief. Onze interieurspecialist komt hier met de klanten al meer dan twintig jaar en leidt u langs de mooiste interieurs. Kunt u het hier niet vinden, dan treft u het waarschijnlijk nergens. In twee grote hallen waar de meeste leveranciers zich presenteren, vindt u 100.000 m2 woninginrichting. Kortom, ook buiten de collectie van fabriektafels.nl kunnen wij alles leveren, tegen veel scherpere prijzen dan in de gewone winkel. Dus voor een perfect interieuradvies moet u bij ons zijn.

Fabriekmeubels.nl
Onze andere onlinewinkel, Fabriekmeubels.nl, heeft zelfs een eigen gordijnatelier, stoffeerderij, meubelmakerij en meubelspuiterij. Dus ook voor het herstofferen van uw fauteuil of bank bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor designmeubelen draaien wij onze hand niet om. Ook voor meubels op maat kunt u bij ons terecht, van inloopkast tot en-suitemeubelen, van boekenkast tot een eettafel naar uw eigen ontwerp. U leest het goed, alles is mogelijk. Laat onze interieuradviseur langskomen voor het perfecte, harmonieuze interieur.

Fabriekverlichting.nl
Fabriekverlichting.nl is dé onlineverlichtingswinkel van Nederland met meer dan 1.500 lampen. De lampen op deze site zijn allemaal scherp geprijsd en binnen tien dagen leverbaar. Van spots, wandlampen, staande lampen, tafellampen en videlampen tot aan hanglampen. U vindt ze werkelijk in alle stijlen en vormen. Treedt binnen in deze wonderlijke verlichtingszaak, waar wij zelfs voor u een lichtplan kunnen maken voor uw verbouwing, of uw nieuwbouwhuis. Met een bouwtekening kan onze adviseur u een perfect lichtplan op maat bieden, en dit geheel vrijblijvend.

De-bankenfabriek.nl
Na het enorme succes van fabriekmeubels.nl en fabriekverlichting.nl hebben wij − mede op advies van onze klanten − een nieuwe site gebouwd: de-bankenfabriek.nl. Met deze zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site kunt u online zelf uw bank of fauteuil samenstellen. Dat is mogelijk met behulp van onze unieke configurator. Wilt u een fauteuil, een tweezits-, of een driezitsbank? Wilt u een chaise longue, of kiest u voor een hoekopstelling? Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u ook bepalen met welke bekleding en in welke kleur uw zitbank moet worden uitgevoerd. Met een simpele druk op de muisknop kunt u elke stap heel eenvoudig doorlopen om uw ultieme meubelstuk te creëren. Mocht u twijfelen over de keuze of de uitvoering van uw bank, dan kunt u altijd naar onze prachtige showroom komen, waar u de meeste modellen kunt zien en uitproberen.