Industriele tafel

Industriële tafel

Industriele tafel met massief eiken blad van 40 mm. opgedikt.

Industriele tafel

Waar moet een Industriele tafel aan voldoen? Ten eerste dat de poten van staal zijn gemaakt met een grove lasnaad zoals op de bovenstaande foto. Of dat er een grof blad op zit van drijfhout of oud eiken. Maar het kan ook een dik RVS onderstel zijn wat weer heel mooi te combineren is met RVS industrie lampen. Wij van fabriektafels maken zulke industriële tafel en op maat. Op de site vindt u een aantal standaard modellen met een kruispoot of een trapezium poot maar wij kunnen ook elke industriele tafel maken danwel namaken, en vaak tegen zeer scherpe prijzen.

Bijzondere Industriële tafels

Industriele tafels met rvs frame. Met hier ons nieuwe model met eikenblad

Onze tafels met een x poot hebben een blad van 40 mm. standaard en een 60 mm. massief eiken blad. De trapezium tafel heeft een massief eiken blad van 60 mm. opgedikt. Maar er kan natuurlijk ook een kersenhouten blad, een notenhouten blad, een teakhouten blad, een essenhouten blad,of een esdoorn blad op. U geeft aan wat u wilt en wij maken het voor u.

Industriële tafel

Stoere tafels eiken met een op maat gemaakte tafel voor een klant in Friesland met een blad van 80 mm. dik.

Op de bovenstaande foto zit een massief eiken wangenblad van 80 mm. dik en is dan ook loodzwaar. Het onderstel zijn metalen poten zwart van 40 mm dik x 600 mm breed.

Is uw interesse gewekt en wilt u ook graag zo’n mooie Industriele tafel op maat, dan kunt u zeven dagen per week, op afspraak, terecht in onze showroom te Alkmaar. Maar u kunt ook via onze help-desk een afspraak maken dat onze interieur adviseur bij u thuis langs komt met alle kleur en houtstalen, om samen met u tot de ultieme Industriële tafel te komen.

Bel gerust 072-5716126 voor een vrijblijvende afspraak!

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl