Design tafels op maat

Design eettafels op maat

Design tafels op maat met een op maat gemaakte ronde tafel; voor een klant.

Design tafels op maat

Bent u op zoek naar een design tafels op maat? Welkom in dat geval bij Fabriektafels.nl. Wij maken de mooiste design tafels op maat voor u met een rvs onderstel of een metalen onderstel. Allemaal met een massief 40 mm. dik eiken of noten blad. Maar ook essen, esdoorn, teak of kersen blad is geen enkel probleem. Zowel onze vaste collectie als een eigen ontwerp van u kunnen wij geheel naar wens aanpassen. Of u de tafel nu 100 x 100, 150 x 150, 200 x 200, 150 x 80, 180 x 90, 250 x 100, 300 x 120 of 400 x 150 wilt, of rond in wat voor een maat dan ook. Bij fabriektafels.nl is dit allemaal geen enkel probleem.

Design eettafels op maat.

Design tafels op maat met een detail foto van de tafel Dream.

Maar ook een dressoir of een tv meubel met lift op basis van uw design tafels op maat is geen enkel probleem. Zo’n dressoir kan zelfs met greeploze laden gemaakt worden. En een tv meubel met infra rode afstand bediening. Of wat dacht u van een glaskast of een vakken kast die helemaal aansluit bij uw design tafel. Kom met uw ideeën naar onze showroom en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur. Wij weten zeker dat wij u kunnen verrassen met onze ideeën hierover. Wilt u nu al de nijdige informatie dan kunt u onze hulplijn bellen. Zij zitten 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tel. 072-5616126 of email info@fabriekmeubels.nl.

Design tafels op maat

Design tafels op maat met een detailfoto van de Chicago

Maar wij maken niet alleen design tafels op maat maar kunnen uw geheel interieur onder handen nemen. Onze interieur specialist kan bij u vrijblijvend thuis komen om met datgeen u al heeft een totale harmonie te creëren. Van de kleur verf, behang, zonwering, gordijnen, zitbank, fauteuils en kasten aan toe, hij weet als geen ander balans te brengen en te zorgen dat uw interieur u als een warme deken omarmt.

Design tafels op maat

Al onze meubelen worden zeer professioneel bezorgd.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl