Design tafels eiken

Design tafels eiken

Design tafels eiken met een op maat gemaakte tafel voor een klant in Friesland met een blad van 80 mm. dik.

Design tafels eiken

Wij van Fabriektafels.nl maken design tafels eiken op maat voor u. Maar ook kersen, esdoorn, essen, teak en noten tafels. Wij hebben een eigen unieke serie eettafels ontworpen die exclusief en apart zijn en die u nergens anders zult aan treffen. Al deze tafels hebben een 40 mm. massief eiken of noten houten blad en zijn leverbaar in vele standaard maten. Op verzoek kunnen deze uiteraard ook in elke gewenste maat te leveren. Van elke design tafels eiken en noten wordt er ook een aantal maten salontafels en bijzettafels geproduceerd en op verzoek ook sidetables.

Design tafels eiken

Design tafels eiken met een greep uit onze modellen

Maar buiten onze vaste collectie worden er ook ingediende ontwerpen tot realiteit gemaakt. Alles is mogelijk mits wel uitvoerbaar. En wat dacht u van design tafels eiken en daarbij een bijpassend dressoir op maat of een kast. Niets is ons te gek. Zo ontstaat er een zeer eigenzinnig interieur die niemand anders heeft. Deurtjes die greeploos zijn en via een touch klik open gaan of laden die langzaam in hun rem vallen. Onze interieur specialist kan u hierbij helpen om ook bij u zeer exclusieve meubels te creƫren. Hij kan vrijblijvend bij u thuis komen op afspraak en samen met u komen wij tot het ultieme meubel.

Design tafels eiken

Design tafels eiken met de Fender, Dalton, Brutus, Brutal en savonne.

Als uw interesse is geprikkeld en u meer informatie wilt over de kwaliteit of over onze werkwijze, dan kun u zeven dagen per week onze hulplijn bellen op 072-5616126. Zij staan u graag te woord maar ook voor het maken van een showroom afspraak of dat onze interieur adviseur bij u thuis komt. Mailen mag natuurlijk ook naar info@fabriekmeubels.nl

Design tafels eiken op maat

Design tafels eiken op maat met een op maat gemaakte ronde tafel; voor een klant.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 − = vier