design tafel noten

Design tafel noten

Design tafel noten

                                                                          Design tafel noten Savonne

Op zoek naar een design tafel noten? Bij Fabriektafels.nl vindt u er genoeg want alle design tafels zijn verkrijgbaar in noten. Ze staan er niet zo op de site, want vele staan alleen vermeld als 40 mm. massief eiken tafels, maar wij maken alle bladen zelf dus zowel noten, eiken, kersen, esdoorn, essen en teak behoren tot de opties. Wij gebruiken alleen het allerbeste noten hout en is bij ons leverbaar standaard als 45 mm dik, maar tot 100 mm. dik kan. Al onze bladen worden aan de onderzijde met gleuven en stalen latten versterkt om krom trekken te voorkomen. Je kunt ook kiezen voor massief noten onderstellen of een op maat gemaakte RVS of metalen onderstel. Standaar werken wij met een houten onderstel zoals op de foto hierboven, een rvs u-profiel en een Metalen kruispoot.

Design tafels noten

                                            Design tafel noten met de Fender, Dalton, Brutus, Brutal en Savonne.

Eigen ontwerp

Bij Fabriektafels.nl kunt u ook uw eigen ontwerp design tafel noten inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze tafel binnen vier weken gemaakt is en bij u thuis staat. En wilt u daarbij een bijpassende salontafel of bijzettafel, of wellicht een sidetafel of dressoir, dan kan dat ook bij ons. Niets is ons teveel en maken graag met zeer veel passie een perfect meubel voor u. Het mooie van een eigen ontwerp is dat het uniek is en dat niemand zo’n mooi meubel bezit. En komt u er niet helemaal uit dan helpen wij u graag een handje om ervoor te zorgen dat het een eigen uniek exemplaar blijft.

Design tafel noten

                                          Design tafel noten RVS Fender met aanlegblad van 50 cm. lang.

Wij kunnen u zowel ontvangen in onze mooi showroom in Alkmaar waar u zeven dagen van de week, op afspraak, terecht kunt van 9.00-22.00 uur. Maar onze interieur specialist kan ook persoonlijk bij u thuis komen om samen met u tot het ultieme meubel te komen. Onze hulplijn is ook zeven dagen per week bereikbaar van 9.00-22.00 uur op nummer 072-05616126. Stel uw vragen over de kwaliteit of voor het maken van een afspraak. mailen mag ook naar info@fabriektafels.nl

Design tafel noten

                                                  Al onze meubelen worden zeer professioneel bezorgd.

 

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 − = drie