Stijlvolle houten tafels

Stijlvolle houten tafels vind je op fabriektafels.nl in zowel eettafels als salon of bijzettafels. Op onze site kun je zien dat wij vooral eettafels tonen maar dat deze tafels in elke gewenste maat geleverd kunnen worden. Dus ook eventueel als salon of bijzettafel gefabriceerd kunnen worden. Al onze stijlvolle houten tafels kunnen gemaakt worden met een onderstel naar eigen keuze. Je kunt kiezen voor een houten onderstel maar ook voor een RVS U model of een stalen onderstel in verschillende vormen.

Stijlvolle houten tafels

Stijlvolle houten tafels. Hier de super mooie tafel Dalton.

Bij fabriektafels.nl is het in veel gevallen ook mogelijk de dikte van het blad van de tafel te bepalen. Je kunt hierbij denken aan bladen vanaf 3 cm dik tot wel 10 cm dikte. De tafel vanaf 7 cm tot 10 cm dikte is wel heel zwaar en extra hulp bij het afleveren is dan ook gewenst. Maar dit draagt wel bij aan een prachtig resultaat van heel stijlvolle houten tafels.

stijlvolle houten tafels

stijlvolle houten tafels met rvs onderstel en een blad van 10 cm. dik

Zo krijg je op onze site een idee van de mogelijkheden, maar je kunt altijd op afspraak onze showroom bezoeken. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze interieur specialist. Desgewenst kan je ,uiteraard  vrijblijvend, een afspraak maken waarbij onze specialist bij je thuis langskomt. Hij kan je door zijn jaren lange ervaring een advies geven en je helpen de juiste keus te maken voor je eigen ultieme stijlvolle houten tafels.

Showroom op afspraak

Je kunt onze showroom 7 dagen in de week op afspraak bezoeken. Bel ons gerust ,dit kan alle dagen van 9.00 tot 22.00 uur.

telefoonnr: 072-5616126

Kijk ook eens op onze andere websites;

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

de-interieurspecialist.nl