Stalen kruispoot tafel

Bij fabriek tafels leveren wij stalen kruispoot tafel in iedere gewenste maat. Op onze site staan een aantal stalen kruispoot tafel waarbij je de keuze hebt in verschillende soorten bladen. Zo kun je kiezen uit een dik massief noten blad van bijvoorbeeld 450 mm dik. Waarbij het mogelijk is om het blad strak te leveren maar ook als wagenblad. Hierbij zitten er een soort golven aan de zijkant van het blad. Ook kun je kiezen voor het tegenwoordig populaire eikenblad een mooi dik blad zonder knoesten of juist met knoesten en wat scheuren voor een robuust uiterlijk. Er is genoeg keus voor de verschillende soorten klant. Heb je zelf een idee dan kun je dit altijd voorleggen aan onze adviseur, wellicht is het mogelijk om dit te realiseren.

De stevige cross iron!

stalen kruispoot tafel

stalen kruispoot tafel waaronder de stevige cross iron

Showroom in Alkmaar

Kom je er niet helemaal uit naar aanleiding van onze site omdat je de tafel toch graag in het echt wilt zien? Geen probleem, wij hebben een gezellige showroom in Alkmaar waar onze modellen te bezichtigen zijn. Let wel onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak! Hierdoor hebben wij de volle aandacht voor elke klant. Het bezoeken van onze showroom is mogelijk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. En heb je nog vragen dan kun je ons ook gerust bellen.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur!

072 5616126

stalen kruispoot tafel

stalen kruispoot tafel maar ook stoelen, aankleding etc..

Ook voor de rest van jouw interieur kun je terecht bij ons terecht!

Door middel van onze overige sites kunnen wij niet alleen eettafels leveren maar eigenlijk alles wat met jouw interieur te maken heeft. Zoek je bijvoorbeeld een nieuwe bank kijk dan eens op onze site van de-bankenfabriek.

de-bankenfabriek.nl

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl