Massief houten eetkamertafels

Ben je op zoek naar massief houten eetkamertafels dan ben je bij fabriektafels op het goede adres terecht gekomen. Wij leveren massief houten eetkamertafels in verschillende modellen en maten. Hierbij gebruiken wij verschillende diktes van het blad net wat de keuze van de klant is. De een wil het juist een robuust uiterlijk geven en kiest daardoor voor een heel dik blad en de ander wil het juist wat rustiger houden en kiest daardoor juist voor een dunner blad. Aan jou de keuze! Ook hebben wij de keus uit verschillende soorten onderpoten bijvoorbeeld een rvs-, stalen- of houten onderpoot. Zo is er voor elk wat wils.

massief houten eetkamertafels

massief houten eetkamertafels zoals bijvoorbeeld deze boomstamtafel

massief houten eetkamertafels

massief houten eetkamertafels waaronder de x factor tafel

Showroom in Alkmaar

Om tot een juiste keuze te komen voor de voor jouw perfecte tafel is het ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Onze showroom is echter alleen geopend op afspraak daar dient u wel rekening mee te houden. Voordeel is wel dat het bezoeken van de showroom 7 dagen in de week mogelijk is van 9.00 tot 22.00 uur. En dat we de volledige aandacht aan je kunnen geven.

Helpdesk 072 5616126 van 9.00 tot 22.00!

massief houten eetkamertafels

massief houten eetkamertafels ook de kloostertafel is bij ons verkrijgbaar

Bij fabriektafels verkopen wij niet alleen tafels maar eigenlijk alles wat met het interieur te maken heeft. Zo hebben wij in onze showroom hele leuke en aparte stoelen opgenomen. Die uitstekend bij jouw nieuwe eetkamertafel passen. Onze sfeervolle showroom geeft een duidelijk beeld wat wij zoal voor jou kunnen betekenen. Daarbij is onze interieuradviseur aanwezig om je te helpen met de juiste keuze. Bel gerust voor het maken van een afspraak of uiteraard voor alle overige vragen.

Kijk eens rond op onze andere website zo krijg je alvast een goed beeld van de mogelijkheden.

 

fabriekmeubels.nl
fabriekverlichting.nl
de-interieurspecialist.nl
de-bankenfabriek.nl