Kruispoot tafel eiken

Zoek je een kruispoot tafel eiken dan hoef je niet verder te zoeken. Bij fabriektafels vind je prachtige stoere kruispoot tafel eiken op maat voor jou gemaakt. Kies je voor een eiken tafel dan vind je op onze site een aantal standaard eiken tafels maar daarnaast kunnen wij bijna alles maken zoals je dat in gedachten hebt. Je kunt kiezen voor een kruispoot van staal maar ook in RVS. Net wat je zelf het mooiste vind. Deze kruispoot tafel is een echte eye catcher en past in vrijwel elk modern interieur. Zie je jezelf al zitten aan het ontbijt aan deze prachtige robuuste tafel?

X poot tafels

X poot tafels

Showroom in Alkmaar op afspraak

Misschien heb je er moeite mee om puur via onze site een beslissing te nemen over de juiste tafel. Geen probleem, in Alkmaar hebben wij een sfeervolle showroom waar onze modellen staan zodat je ze kunt bekijken. Let wel, je dient wel eerst een afspraak te maken voor een bezoek aangezien wij alleen op afspraak geopend zijn. Zo kunnen we de volle aandacht aan onze klanten geven. En mocht je het prettiger vinden om thuis een advies te krijgen dan is dit ook mogelijk. Onze interieur adviseur komt dan bij je thuis met alle houtstalen en kleurstalen en adviseert ter plaatse de maat, model en de kleur. Voor het maken van een afspraak in de showroom of aan huis bellen met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur

 072 5616126

kruispoot tafel eiken

kruispoot tafel eiken blad

Totaal interieur

Hoewel de naam fabriektafels doet vermoeden dat wij alleen tafels verkopen, is dit niet het geval. Doordat wij meerdere websites hebben gecreëerd  kunnen wij een totaal interieur aanbieden. Er bestaat dus ook de mogelijkheid om bij jouw stoere x tafel de juiste stoelen uit te zoeken, alles onder 1 dak is wel zo makkelijk toch? Bezoek daarom ook eens onze andere websites om te zien wat wij je kunnen bieden.

fabriekmeubels.nl

de-bankenfabriek.nl

fabriekverlichting.nl

de-interieurspecialist.nl

kruispoot tafel eiken

kruispoot tafel eiken maar ook bijpassende eetkamer stoelen