Grove eettafel

Als u op zoek bent naar een mooie grove eettafel dan bent u bij fabriektafels.nl aan het juiste adres. Wij maken een zeer exclusieve grove eettafel op maat voor u. Wij hebben een vaste collectie maar wij kunnen ook tafels maken naar uw eigen idee. Al onze grove eettafel worden gemaakt in ons eigen atelier. Wij gebruiken massieve bladen van eiken, kersen teak, esdoorn en notenhout. Daarbij kunt u uit verschillende kleuren kiezen.

grove eettafel

                                           1 van onze grove eettafel zoals u kunt vinden op onze site

Wij kunnen ons voorstellen dat u ,wanneer u uw grove eettafel heeft gevonden, u het mooi vindt als u de rest van uw interieur hier op aan kan passen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan een salontafel, of sidetable waarin deze tafels ook geleverd kunnen worden. Het is bij fabriektafels ook mogelijk om op basis van uw eettafel een tv meubel of bijvoorbeeld een vakkenkast te laten maken. Dit alles komt dan in dezelfde stijl waardoor u rust en harmonie in uw interieur creëert. Er is bij ons heel veel mogelijk mocht u hierover een specifieke vraag hebben kunt u ons uiteraard bellen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 22.00.

bel ons gerust

072-5616126

grove eettafel

                                      grove eettafel waaronder Fender, Dalton, Brutus, Brutal en Savonne.

In ons atelier wordt met liefde en zorgvuldige aandacht gewerkt om tot een prachtig eindresultaat te komen. Al onze naden worden bijna blind weggewerkt. Onze bladen zijn van een zeer mooie kwaliteit en sluiten mooi aan op het onderstel van de tafel. Al onze grove eettafel hebben een massief blad en zijn leverbaar in vele standaard maten. Mocht u echter een andere maat in uw gedachten hebben dan kunnen wij deze voor u maken.

grove eettafel

                                                        grove eettafel worden allemaal gratis bezorgd.

Interieur adviseur

Heeft u nog twijfels of u wel de juiste keus gaat maken dan kunt u altijd de hulp inroepen van onze interieur adviseur. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs om aan de hand van uw interieur te bepalen wat het beste bij u past. Uiteraard kunt u ook onze showroom in Alkmaar bezoeken om hier een beter beeld van uw tafel te kunnen krijgen. De showroom is 7 dagen in de week op afspraak voor u geopend.

Showroom

Berenkoog 14

1822 BJ Alkmaar

Let wel dit kan alleen op afspraak!

072 5616126

Bezoekt u ook eens onze andere websites;

fabriekverlichting.nl

fabriekmeubels.nl

de-bankenfabriek.nl

de-interierspecialist.nl