Eikenhouten boomstam tafelblad

Ben je op zoek naar een eikenhouten boomstam tafelblad dan ben je op de blogpagina van fabriektafels terecht gekomen. Wij leveren eikenhouten boomstam tafelblad met verschillende soorten onderstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rvs onderstel een onderstel hetzelfde als het blad of een stalen onderstel in alle denkbare vormen. Op deze manier maak je de tafel elk keer weer anders en passen wij hem aan aan de smaak van de klant. Met een eikenhouten onderstel creëer je een eenheid en met een stalen onderstel geef je een stoer en robuust uiterlijk aan de tafel. Een werkelijk prachtige tafel voor vele uren van gezelligheid!

eikenhouten boomstam tafelblad

eikenhouten boomstam tafelblad met een zelfde onderstel

Showroom in Alkmaar

Het kopen van een eetkamer tafel is een keuze voor langere tijd en daarom kunnen wij ons goed voorstellen dat het misschien lastig is om dit puur via een site te bepalen. Daarom hebben wij buiten onze site om ook een sfeervolle showroom ingericht. Onze showroom kun je bezoeken na het maken van een afspraak omdat wij alleen dan voor je geopend zijn. Zo houden we de kosten voor de klant laag. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met onze helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00.

Helpdesk 072 5616126

Bel gerust een bezoek aan onze showroom is mogelijk alle dagen van de week van 9.00 tot 22.00 op afspraak!

eikenhouten boomstam tafelblad

eikenhouten boomstam tafelblad en hier bijvoorbeeld een kruispoot onderstel

Bij fabriekstafels maken we massief eiken bladen in elk gewenste dikte. Ook bijvoorbeeld een wagentafel met een dikte van wel 100 mm. Niet te tillen maar prachtig stoer om te zien. Op onze site staan een aantal standaard tafels maar wij kunnen bijna alles maken op verzoek van de klant. Met eventuele vragen kunt u ons altijd bellen wij helpen u graag, zelfs in het weekend staan wij u tot 22.00 te woord!

kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

de-interieurspecialist.nl