Boomstam tafelblad

Een prachtige nieuwe trend is boomstam tafelblad met daarbij de keuze uit verschillende onderstellen. Zo kun je bij fabriektafels kiezen uit onder andere een rvs- , stalen of houten onderstel. Op deze manier kun je de boomstam tafelblad tafel helemaal naar je eigen stijl en smaak maken. Op onze site staan een aantal standaard tafels maar heb je een eigen idee dan is dit in veel gevallen ook mogelijk om te maken. Onze interieur adviseur helpt graag bij het maken van de juiste keuze, zodat jouw tafel helemaal in jouw eetkamer tot zijn recht komt. Al onze maattafels worden gratis aan huis bezorgt. Met uitzondering van de waddeneilanden.

boomstam tafelblad

Boomstam tafelblad voor een stoere robuuste uitstraling

Bij fabriekstafels werken wij niet alleen via onze site maar is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier krijg je een beter inzicht over wat zoal de mogelijkheden zijn voor het creëren van jouw droomtafel. Wij hebben een sfeervolle showroom ingericht waarbij altijd onze interieur adviseur aanwezig is. Voor het bezoeken van onze showroom dien je wel eerst een afspraak te maken aangezien wij alleen op afspraak aanwezig zijn. Zo kunnen we de kosten laag houden waarvan de klant profiteert. Een afspraak is mogelijk op alle dagen van de week van 9.00 tot 22.00 uur. Bel gerust, onze helpdesk staat u graag te woord, 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur.

Helpdesk 072-5616126

boomstam tafelblad

Boomstam tafelblad maar ook onder andere een kruispoot tafel eiken

Ook voor een noten tafel of massief eiken bladen in elk gewenste dikte ben je bij fabriektafels aan het juiste adres. Wij kunnen zelfs een massief eiken tafelblad leveren met een dikte van 100 mm. Niet te tillen maar prachtig om te aanschouwen. Het stalen onderstel kan geleverd worden in alle denkbare vormen.

boomstam tafelblad

boomstam tafelblad en alle denkbare vormen stalen onderstellen

Kijk ook eens op onze andere websites:

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

de-interieurspecialist.nl