Boomstam tafel

Ken jij hem al, de prachtige boomstam tafel?

boomstam tafel
                                               boomstam tafel met een zelfde onderblad 

Een prachtige robuuste tafel helemaal van deze tijd. Een tijd waarin we weer graag met een hoop mensen aan de eetkamer tafel genieten van al het goede in het leven. Een boomstam tafel is een verrijking voor elk interieur. Hij heeft een geweldige uitstraling en nodigt uit om lekker lang te tafelen. Wilt u het onderstel zoals hierboven of heb je een ander idee? Er is veel mogelijk bij fabriektafels. Wat denk je bijvoorbeeld van een stalen onderframe in verschillende vormen verkrijgbaar. Dit geeft een nog stoerdere uitstraling.

boomstam tafel
                                                  boomstam tafel waaronder de brutus

Eetkamerstoelen

Hoewel de naam fabriektafels doet vermoeden dat wij alleen tafels leveren. Is dit niet het geval, doordat wij 5 webwinkels bezitten kunnen wij bijvoorbeeld ook jouw bijpassende stoelen leveren. Zo creëer je jouw eetkamer zoals je hem voor ogen hebt! Uiteraard kunnen wij je hierbij ook adviseren. Je kunt ons bereiken via onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur!

boomstam tafel
                                  boomstam tafel en ook uw bijpassende stoeltjes kunnen wij leveren

SHOWROOM OP AFSPRAAK IN ALKMAAR

Het kan goed zijn dat je het lastig vindt om puur via onze site een beslissing te nemen. Daarom hebben wij ook een showroom gerealiseerd waar je onze modellen kunt zien staan. Daarbij is onze interieuradviseur aanwezig om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze showroom is te bezoeken 7 dagen in de week van 9.00 tot 22.00 uur. Bel wel even van te voren om een afspraak te maken zo sta je niet voor een dichte deur!

Helpdesk 072 5616126

boomstam tafel

boomstam tafel maar uiteraard ook andere modellen tafels

Kijk gerust ook eens rond op onze andere websites, hier krijg je genoeg ideeën aangereikt voor het creëren van een prachtig interieur!

de-bankenfabriek.nl

fabriekverlichting.nl

fabriekmeubels.nl

de-interieurspecialist.nl