Boomstam blad tafel

Helemaal van deze tijd zijn de boomstam blad tafel  die je bij fabriekstafels kunt vinden. Wij leveren een mooie boomstam blad tafel waarbij je kunt kiezen uit verschillende onderstellen. Van rvs tot staal of een eveneens houten onderstel. Onze tafels worden op maat gemaakt zodat u de tafel kunt plaatsen waar u het wenst. Wil je een blad met veel knoesten en scheuren of juist wat rustiger dan kunnen wij daar rekening mee houden. Zo krijgt de tafel de uitstraling die jij wenst en krijg je helemaal zin in heerlijke etentjes met familie en vrienden aan deze uitnodigende tafel!

boomstam blad tafel

boomstam blad tafel met een zelfde onderstel

Showroom in Alkmaar

Mocht je liever de tafel eerst even willen zien en voelen om tot een juiste beslissing te komen dan is dit ook mogelijk. Wij hebben in Alkmaar een sfeervolle showroom gerealiseerd waardoor de keuze wellicht makkelijker is. Daarbij kan onze interieur adviseur u natuurlijk ook helpen om de voor jouw perfecte tafel uit te kiezen. Het is eventueel ook mogelijk dat wij langskomen met alle houtstalen en kleuren om je ter plaatse te adviseren over de maat, het model en de kleur. Voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of voor eventuele vragen kun je bellen met onze helpdesk.

Helpdesk van 9.00 tot 22.00 uur.

072 5616126

boomstam blad tafel

boomstam blad tafel en tafels met stalen onderstel

boomstam blad tafel

boomstam blad tafel of bijvoorbeeld de kruispoot tafel eiken

In tegenstelling wat onze naam doet vermoeden leveren wij bijvoorbeeld ook bijpassende eetkamerstoelen. Dit komt omdat wij nog 4 andere websites hebben waarbij wij een volledig aanbod kunnen bieden. Dus heb je nog andere wensen betreffende jouw interieur? Dan kunnen wij je altijd verder helpen. Kijk maar eens rond op onze andere websites om te zien wat wij te bieden hebben. En voor eventuele vragen kun je ons altijd bellen, 072-5616126.

fabriekmeubels.nl

fabriekverlichting.nl

de-bankenfabriek.nl

de-interieurspecialist.nl