Noten eettafel

Noten eettafel

Noten eettafel Savonne

Noten eettafel

Ben je op zoek naar een schitterende noten eettafel, zoek dan maar niet verder want bij ons ben je op het juiste adres aangekomen. Wij maken massief noten eettafels op maat en met elk gewenst onderstel. Op onze site fabriektafels staan een aantal standaard noten eettafels maar daarnaast kunnen wij alles maken op verzoek van de klant. Deze wangen tafel op de foto is een pronkstuk met een blad van 450 mm. dik massief noten en het onderstel is dat ook. Deze tafel kan ook geleverd worden met een RVS U-profiel onderstel en een stalen onderstel in alle denkbare vormen.

Noten eettafel

Noten eettafel met aanlegblad van 50 cm. lang.

Ook selecteren wij het massief notenhout speciaal voor jou. wil je een spiegelglad notenhouten blad of misschien toch meer knoest en scheuren. Wij zorgen dat jou keus ook de tafel wordt waar jij van droomde. Al onze maattafels worden gratis aan huis bezorgd m.u.v. de Waddeneilanden en het buitenland. Dit geschiedt in overleg.

Noten eettafel

Noten eettafel met een RVS u-profeil onderstel.

Maar wij van fabriektafels maken niet alleen noten tafels maar ook tafels met massief eiken bladen in elke gewenste dikte. Wij kunnen zelfs zo’n wangen tafel in massief eiken leveren met een dikte van 100 mm. Niet te tillen maar werkelijk schitterend om te aanschouwen.

Noten eettafel

houten eettafel met rvs onderstel en een blad van 10 cm. dik

Als uw interesse is gewekt neem dan gerust contact op met onze helpdesk. Zij kunnen u 7 dagen in de week te woord staan van 9.00-22.00. Maar ook voor het maken van een showroom afspraak kunt u de helpdesk bellen. Een wilt u graag onze interieur adviseur aan huis, dan is dat ook geen enkel probleem. Hij neemt alle houtstalen en kleurstalen mee en adviseert u ter plaatse de maat, model en kleur..

Telefoon; 072-5616126

Kijk ook eens op onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl