Bijzondere tafels

Bijzondere tafels

Bijzondere tafels noten met de Savonne

Bijzondere tafels

Bijzondere tafels zijn tafels die je niet alledaags ziet. Er is momenteel zoveel eenheid worst, allemaal strakke tafels van teak of eiken onbehandeld met een rechte poot van 10×10 of 12 x 12 cm dik. Bij Fabriektafels komen wij daarom juist met een bijzondere serie tafels waarvan een groot gedeelte afwerkt is met een rvs onderstel maar die ook van staal kunnen. De serie Bridge, Chicago, Leaf, Viroza, Dream, Glow en Sydney zijn onze eigen ontwerp tafels en de Brutus, Brutal, Savonne, Dalton en fender is een bestaande serie  bijzondere tafels. Echter maken wij deze serie zelf en in elke gewenste maat wat eerst nooit kon. Daarnaast komen wij nu ook met de salontafel, bijzettafel en sidetafel van deze serie. Onze eigen tafels kunnen sowieso in elke gewenste maat geleverd worden en met alle kleuren bladen die je maar kunt bedenken.

Bijzondere tafels

Bijzondere tafels met rvs frame. Met hier ons nieuwe model met eikenblad

Maar ook uw eigen ontwerp bijzonder tafels kunnen wij produceren. Sterker nog dat is onze kracht. Laat uw tekening zien en wij voeren het uit. Eerst uiteraard een vrijblijvende offerte maar als u onze kwaliteit heeft gezien dan weet ik zeker dat alle twijfel bij u weg is. Op basis van uw ontwerp kunnen wij ook verder gaan door bijvoorbeeld een tekening te maken hoe uw salontafel of bijzettafel eruit komt te zien of wat dacht u van een mooi dressoir. Alles kan en is mogelijk mits uitvoerbaar.

Bijzondere tafels

Bijzondere tafels eiken met een greep uit onze modellen

Mocht uw interesse zijn gewekt en wilt u meer informatie over onze producten of bijzondere tafels. Bel dan gerust onze help-desk, zij staan zeven dagen in de week voor u klaar van  9.00-22.00 uur om al uw vragen te beantwoorden. Maar ook belt u dit nummer voor het maken van een showroom bezoek of onze adviseur aan huis.

Tel. 072-5616126

Bijzondere eettafels

Bijzondere tafel Chicago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


3 + = vijf