Bartafel op maat

Bartafel op maat

Prachtige bartafel op maat in elk gewenste houtsoort.

Bent u op zoek naar een unieke bartafel op maat? Zoek niet verder en kom eens vrijblijvend onze showroom bezoeken waar wij samen met u tot de ultieme bartafel op maat komen. Of u het nu gemaakt wilt hebben van massief eiken zoals op bovenstaande foto, of van kersenhout, grenen, wénge, massief notenhout, alles kan bij ons. En zie eens hoe vernuftig deze rtafel op bovenstaande foto gemaakt is. Geheel blind weggewerkt de uitklappoot. Een waar pronkstuk voor in elk keuken. Deze klant zijn met z’n tweeën en krijgen regelmatig vrienden over om gezamenlijk een hapje te eten. De twee poten worden uitgeklap en voilà, in een seconde is deze bartafel op maat uitgeklapt tot een bartafel van maar liefst 2,60 mtr. lang. in ingeklapte toestand is de tafel 1,55 lang x 80 breed. Dus is uw interesse gewekt en wilt u graag ook een perfecte bartafel op maat, maak dan een afspraak via onze help-desk en u bent van harte welkom zeven dagen in de week van 9.00-22.00 op afspraak!

Kruispoot tafels

Aparte tafels eiken op maat met een op maat gemaakte ronde tafel; voor een klant.

Alle eettafels op maat gemaakt.

Zoekt u naast een unieke bartafel op maat een eettafel op maat? Ook dan bent u bij Fabriekstafels op het juiste adres. Wij maken ronde tafels, vierkante tafels, langwerpige tafels, Eclips tafels maar ook wagenblad tafels geheel op maat. Ook hier geldt dat elk materiaal gebruikt kan worden. Wij werken de laatste tijd ook veel met wagonhout, dus laat u vrijblijvend verrassen in onze showroom met ongekende mogelijkheden.

Help-desk

Wilt u een afspraak maken of dat onze interieur specialist bij u thuis komt? Bel dan telefoonnummer 072-5616126 en onze medewerker achter de help-desk staat u 7 dagen per week te woord van 9.00-22.00 met al uw vragen.

Bartafel op maat

Eettafel op maat met trapezium stalen poot

Kijk ook eens op onze andere websites;

Fabriekmeubels.nl

Fabrieksverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl