Aparte tafels

Aparte tafels

Aparte tafels Fender notenhout

Aparte tafels

 

Bij Fabriektafels hebben wij een collectie standaard aparte tafels in de collectie. Eigenlijk zijn ze allemaal wel erg bijzonder. Het grotendeels is eigen ontwerp en het andere deel maken wij zelf maar zie je soms wel eens vaker. De collectie Bridge, Dream, Chicago, Glow, Leaf, Sydney en Viroza zijn van ons zelf en de Brutus, Brutal, Fender, Savonne en Dalton zijn bestaande tafels met echter 1 verschil. Wij maken deze tafels in elke gewenste maat en ook als salontafel en bijzettafel en als sidetafel.

Aparte tafels

Aparte tafels rvs onderstel. Hier ons model Dream.

Al onze tafels zijn van top kwaliteit en worden werkelijk perfect afgewerkt. Alle lasnaden zijn blind gepolijst en je ziet geen verdikkingen. Ook de bladen zijn van massief eiken of noten van 40 mm. dik. Uiteraard leveren wij ook bladen van Esdoorn, Teak, Kersen en Essen. Op de site staan voornamelijk standaard maten om geen verwarring te zaaien online, maar op verzoek maken wij alle tafels in de maat die u wenst. Dit geldt ook voor de salontafels, bijzettafel en sidetafels. Op basis van deze standaard tafels kunt u ook een dressoir, kast, of tv meubel laten maken. Voor alles geldt een levertijd van +/- 4 – 6 weken.

Aparte tafels

Aparte tafels Brutus

Maar onze kracht ligt hem vooral in het feit dat wij ook uw eigen ontwerp aparte tafels kunnen maken. U komt met een idee of een tekening en wij maken deze in de door u gewenste maat. Daarbij bestaat dan ook de mogelijkheid er een salontafel, bijzettafel, sidetafel of een mooi dressoir te maken op basis van uw ontwerp. U heeft dan een zeer apart stel die werkelijk niemand anders in huis heeft staan.

Aparte tafels

Aparte tafels eiken op maat met een op maat gemaakte ronde tafel; voor een klant.

Is uw interesse inmiddels gewekt, bel dan gerust onze help-desk met al uw vragen of voor het maken van een afspraak. Zij staan zeven dagen in de week van 9.00 – 22.00 klaar voor u. U kunt een showroom afspraak maken of dat onze interieur specialist bij u thuis komt voor advies.

Bel gerust 072-5616126 of mail info@fabriekmeubels.nl

Aparte tafels

Aparte tafels op maat gemaakt voor een klant met een blad van 80 mm dik.

Bezoek ook eens onze andere sites;

Fabriekmeubels.nl

Fabriekverlichting.nl

De-bankenfabriek.nl

De-interieurspecialist.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


9 − = een